domingo, 27 de febrero de 2011

Mosquito

Feia un parell de mesos que no em reunia amb la Júlia. Em feia molta il.lusió ja que amb ella sempre acabem remomerant moments, llocs, personatges, begudes i menjars de la nostra estada a Berlin. Ahir per pura casualitat (o no, potser la Júlia ja ho va fer expressament) vem anar a parar al Mosquito. És un bar on quasibé tots els seus clients són estrangers i més concretament alemanys (deu ser per les begudes que ofereixen, moltes elles originàries del país germànic). En aquest bar/restaurant és un bon indret per poder degustar plats de cuina asiàtica, sobretot de Hong Kong i la Xina, entre d'altres. 
Com he esmentat disposen d'una gran selecció de cerveses extrangeres (moltes d'elles alemanyes, belgues), però no s'obliden de les nacionals, totes elles elaborades artesanalment. 


Per la tarda, es pot prendre tè i cafès de Vietnam i en quan a refrescos, un es pot decantar per llimonades o coles provinents d'Alemanya (Fritz Kola, Fritz Lemonade, etc.).


Això sí, es un local molt petit i en certs moments sorollós ja que una part de la cuina no es troba separada de les taules.







c/ Carders 46, Barcelona 08003

No hay comentarios:

Publicar un comentario